Adolphe Sax
Vous êtes ici :  De IVAS
De Internationale Vereniging Adolphe Sax  

Les Dimanches de Monsieur Sax -Annulés

 Dimanches de Monsieur Sax 2020

Gezien de verspreiding van COVID-19 op het grondgebied en vanwege de nieuwe veiligheidsmaatregelen in verband met de coronaviruspandemie, worden de Zondagen van de Mister Sax in augustus helaas geannuleerd. Wat het Maison de Monsieur betreft, blijft het open voor het publiek (altijd met inachtneming van de gezondheidsvoorschriften).

Zorg voor jezelf en je familie.

 

 

 

  

 

 

 


 

Covid-19 : Heropening van het Huis van de Mijnheer Sax

 

Het Huis van Mijnheer Sax opent opnieuw zijn deuren vanaf woensdag 01 juli. Het is elke dag open van 09.00 tot 20.30 uur.

 

Er is geen reservering nodig. We vragen u echter om de algemene hygiënische maatregelen te respecteren: draag een masker, respecteer de veiligheidsafstanden, volg de richting van het bezoek, hoest of niest in de holte van uw elleboog, desinfecteer uw handen bij de ingang, enz.

 

Geniet van uw bezoek en verblijf in Dinant!

 

 

Maison de Monsieur Sax coronavirus

 

 

 


 

Sinds 1990 stelt de Internationale Vereniging Adolphe Sax zich tot doel een harmonieuze en coherente samenwerking te verzekeren tussen de verschillende initiatieven die hun inspiratie vinden in de figuur van Adolphe Sax.

Haar doelstellingen zijn:

 

Concours International Adolphe Sax Sax and the City Evénements AIAS Actions AIAS

De Internationale Wedstrijden
Adolphe Sax

Een muziekwedstrijd voor saxofonisten met een hoog niveau en van alle nationaliteiten, die jonger zijn dan 31 jaar op het ogenblik van de wedstrijd.

Sax & the City

In Dinant vind je verschillende locaties die verwijzen naar  Adolphe Sax.

Gebeurtenis

Zondagen van M. Sax, Dag van de Harmonieën, Grote Samenkomst avn Saxofonisten,...

Andere acties

Compositieopdrachten en cd-opnames, het inrichten van compositiewedstrijden en de organisatie van talrijke eenmalige activiteiten,...